Man ska ha husbil..


Nu var det sådär länge sedan igen…Men jag har helt enkelt inte haft så mycket tid för bloggen – för – vi har köpt HUSBIL 🙂 Och det är jättekul. Och avkopplande.

Jag tänker dela med mig av härliga resor framöver. Vi har haft husbilen drygt en månad och redan hunnit bo 14 nätter (!).

Det passar ju jättebra att ha när vi åker runt på lopp (som jag har en tendens att anmäla till och sen inte träna inför) men även bara åka iväg spontant på helgen. Eftersom vi bor i lägenhet så är det ju ännu skönare att få komma ut på helgen.

I helgen bodde vi på Sollerön och jag cyklade Siljan Runt (bytte ner mig från 12 till 7 mil på grund av dåligt tränad). Maken drog täcket över huvudet på morgonen för att det duggade lite. Jag kände att jag MÅSTE ha en dalahäst till, så jag bet ihop (hårt) och cyklade. Och som jag frös…det tog hela eftermiddagen att få upp värmen i kroppen.

I helgen bär det av igen. Tjejvättern. Och nu har jag ju cyklat 7 mil innan 😉 Faktiskt 8,5 mil – otroligt seriöst och bra 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s