Khao Lak


Efter en vecka i Nai Thon var det dags att åka vidare till Khao Lak. Den färden kommer jag aldrig att glömma…Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Jag var övertygad om att det var sista resan. Från starten var det ”plattan i mattan” och det saktades inte ner vare sig för skarpa kurvor eller skyltar med skola och sänkt hastighet. Tillslut var jag tvungen att be chauffören att sakta ner – då blev han sur, och sa inte ens hejdå när vi hoppade ur.

Hotellet i Khao Lak var ett stort hotell med mestadels tyskar. Massor av aktiviteter hela dagarna; yoga, tennis, vattenpolo, pilates, spinning osv. Det enda vi testade på var Thai Boxning. Hur kul som helst!

Thai boxning

Stranden var otroligt fin, lite synd att vattnet var så grumligt (av sand som virvlade)
Khao Lak

Det är ju lite otäckt att gå barfota när man inte ser botten. Helst eftersom jag plockade glas på stranden varje morgonpromenad…Dessutom hade jag blåsfisken på näthinnan som vi såg första gången vi var i Thailand 😉
Thailand

På kvällarna var det chill på stranden för att titta på den fina solnedgången, lyssna på musik och dricka något gott.

Khao Lak

Morgonen startade alltid med promenad och sedan var det sola, gymma eller få massage, äta och fortsätta sola. Typ så 😉
Khao Lak

Åkte in till Khao Lak en dag för shopping men väl där kom jag på att kortet var kvar på hotellet och de få sedlarna som var kvar räckte precis till en varsin öl och sedan taxi tillbaka 🙂

Två dagar innan hemresan åkte jag på magsjuka/matförgiftning. Det var buffé på hotellet och något av det jag åt var tydligen inte OK :/ Så hela flygresan hem levde jag på te och coca cola. Men jag får ju vara glad att jag slapp bli sjuk på flyget, det hade ju varit ännu värre! 🙂

Summan av resan är att det blev inte så avkopplande som vi hade önskat. Hotellen var för stora och det var för mycket folk. Men självklart har vi haft det bra – och sol, värme och bad är alltid skönt.

Jag hade kanske önskat att vi gjorde någon utflykt, men det får bli nästa gång 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s