Nästa lopp


Jag har börjat anmäla till lite olika lopp under 2019.

Tjejklassikern har jag tänkt genomföra, sedan Sthlm Challenge, Siljan Runt och Cykelvasan. Kan hända att det blir något mer, men dessa har jag planerat för nu.

Det betyder att jag måste komma igång med min träning igen…Ända sedan renoveringen i somras så har jag ”latat till mig”. I onsdags tog jag mig i kragen och anmälde mig till lunch-spinning. Jösses vad jobbigt det var! Jag stegade ut från spinning-salen som en röd gris. För att åtminstone fortsätta med spinning (minst) en dag i veckan så har jag redan bokat upp mig på passet imorgon igen.

Tjejvasan rycker närmare och jag behöver verkligen få upp min kondition innan. Sedan kan tänkas att jag behöver göra något åt mina skidor eftersom jag väger en del mer än när jag köpte dem…Jag kanske rent av behöver ett par nya (vallningsfria) skidor. Det är så krångligt med vallning så bara det gör att jag drar mig för att komma iväg. Funkar det verkligen med vallningsfria skidor?

3 reaktioner till “Nästa lopp

  1. Jag tycker det funkar jättebra med vallningsfritt. Bättre fäste men möjligen aningen sämre glid om det är kornig snö.
    Satte också igång med spinning och har gått på det två fredagar i rad. Kör cirkelträning/stationsträning som vi har på arbetstid på tisdagar 45 min – men dåligt med specifik skidträning här. Har inget sug efter rullskidor, börjar nog bli för feg med åren…
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s