Sthlm X-run


För några veckor sedan sprang vi sista loppet i Sthlm Challenge, Sthlm X-run.

I år var Sthlm X-run ett orienteringslopp (det byter tema varje år) och jag tyckte först att det lät tråkigt..Men det var jättekul! I början gick det ganska bra att hitta kontrollerna, men sedan läste vi fel på kartan till sista kontrollen och då irrade vi bort oss lite grann. Vi hittade den tillslut efter att nästan hunnit bli osams 😀

Fick superfin medalj och faktiskt lite sug på att orientera mera.

Jag vill gärna springa alla dessa lopp igen och kommer att anmäla oss till nästa år. Det är lite synd bara att ett av loppen är samma helg som Cykelvasan…

Vi hann även med att besöka ABBA museet som var väl värt att besöka. Vi gick igenom när det inte var så mycket folk, men jag kan tänka mig att det inte ger lika mycket om det är folk överallt. Lite roliga grejer som att man kunde provsjunga, eller uppträda på scen (vilket jag inte vågade) men också roliga berättelser om man valde att ha lurar och lyssna medan man gick.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s