Långt mellan gångerna


Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Det känns som att dagarna och veckorna rusar fram och jag knappt hinner med.

Nyss var det vår och jag längtade efter att få börja renovera lägenheten. Nu är det snart jul och jag undrar vart sommaren tog vägen?

Eftersom vi inte hade någon ledighet i somras, eller lediga från jobbet var vi ju…Men all ledig tid gick åt till renoveringen – så känner vi att vi behöver semester. Sagt och gjort, en kväll för ett par veckor sedan så klickade jag fram en resa som kändes välbehövlig 🙂 Så i januari är det dags för en avkopplande resa till Thailand. Jag längtar redan…

Vi var påväg redan förra året men av olika anledningar så blev det inget. Men jag har längtat dit sedan sist jag var där. Även denna gång blir det fokus på lugn, sol, bad, vila, lite träning. Inget partyställe med andra ord 😉

IMG_1350Men först ska vi fira jul och jag är en sådan som gärna sätter fram julen i god tid och sedan river undan allt vid nyår. I år blir det extra roligt att pynta när vi har en ny och fin lägenhet.

2 reaktioner till “Långt mellan gångerna

  1. Åh vad härligt med resa! Jag vill gärna se mer bilder från nu då ni flyttat in också, med eller utan pynt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s