Tjejklassikern 2019


Jag skulle ju göra Tjejklassikern (min fjärde) 2018, med Tjejvasan som sista lopp 2019.

Jag cyklade Tjejvättern och simmade Vansbro Tjejsim. När det sedan var dags för Rosa Bandet-loppet så kände jag verkligen inte för det. Vi hade varit iväg på så mycket innan, jag hade inte löptränat som planerat och det vankades födelsekalas med gott fika i släkten….Så jag struntade helt enkelt i att springa. Så kan det vara ibland.

Jag tar ny nya tag inför 2019 och tänker att jag genomför min fjärde Tjejklassiker 2019 istället. Sitter och kollar upp datum och anmälningsavgifter….Man kan tydligen göra en klassikeranmälan på En Svensk Klassiker. Det kostar 3495 kr inkl klassikerdiplom och medalj.

Kollar på de olika loppens sidor och om man anmäler själv så slutar summan på: 2610 kr (då ingår visserligen inte diplomet och klassikermedaljen – men det kan man beställa separat för 200 kr/st). Så jag förstår inte riktigt vitsen med att göra en klassikeranmälan? Är det för att man inte orkar besöka fyra olika webbsidor och göra anmälan direkt?

Isåfall kommer länkarna här:

TjejVasan 23 feb 2019 – Anmälningsavgift 835 kr

TjejVättern 8 juni 2019 – Anmälningsavgift 625 kr

Vansbro Tjejsim 7 juli 2019 – Anmälningsavgift 650 kr

Rosa Bandet-loppet 29 sept 2019 – Anmälningsavgift 500 kr

Observera att detta är priserna som gäller nu. De kan komma att höjas ju närmare loppet man väntar med att anmäla.

Vill man sedan beställa ett diplom och/eller en medalj för att man har klarat hela TjejKlassikern så kan man göra det på En Svensk Klassiker.

Nu ska jag gå in och anmäla mig 😉

3 reaktioner till “Tjejklassikern 2019

  1. Du måste ju bara köra Tjejvättern så att du får den fina 5-årsmedaljen!!! Vet precis hur det känns, plötsligt dags för loppet och man har ingen lust alls. Lika bra att lyssna på kroppen, för det kommer alltid nya lopp.

  2. Nu blev jag peppad på fler lopp ju! Men… tänkte att jag skulle satsa på Sthlm Challenge och testa Öppet spår som mina mål 2019. Någon cykling vore ju kul och även din bild från hatloppet i Vansbro såg lockande ut. Kanske man skulle försöka ta revansch från drunkningen (nästan) i Vansbro halvsim? Hm… Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s