Vilken underbar höst


Det är så ljuvligt med hösten. Klar och frisk luft, soliga dagar, svampplockning…
I helgen har jag fått min dos av skog.
Först tjatade jag med dottern och hennes pojkvän till min barndoms paradis Ågs Bruk. Vi gick runt och tittade och hade fika med oss. Det är underbart i Åg och eftersom jag förknippar min barndoms somrar med Åg så blir det ännu vackrare för mig.
Ågs Bruk
Ågs Bruk

Sedan blev det svampplockning med svärfar och vi hittade en del gulingar. Inga större mängder men det räckte till en rejäl svampsås.

Lördagen tillbringades också i skogen då sonen körde rally. Även den dagen var härligt solig (och fikat var med såklart – kaffe smakar ju bäst i skogen)

Och igår var det dags för svampplockning igen. Vi var ute länge men hittade inte mycket alls. Men för mig är letandet i sig det bästa. Att jag kommer ut och får strosa omkring i skogen. Vi tog med dotterns hund Aska och hon älskade att springa lös.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s