Outdoor Challenge


Runners World och 2XU har kört igång en utmaning, Outdoor Challenge 30/30:

Minst 30 minuters träning (gärna utomhus) varje dag i 30 dagar. Start 1 september.

Jag var in redan innan 1 september och gick med i facebookgruppen men sedan var vi i Göteborg och jag hade glömt bort utmaningen. När vi kom hem så kände jag att nu måste jag ta tag i motionerandet (igen). Sommaren har varit lång och även om jag inte latat mig utan slitit med lägenheten så har jag kommit ur träningsrutinerna.

Så jag snörade på mig skorna och gick/joggade i 4 km. Det var tungt men skönt efteråt. Då kom jag på att jag hade gått med i utmaningen och gjort första passet. När jag tänker efter så tränade jag ju faktiskt på SATS i Göteborg också på lördagen – så då missade jag bara första dagen – den kan jag ta igen genom att träna dubbelt någon dag 😉

SATS Göteborg – Pass 1/30

I går blev det jobb till sent och sedan var klockan närmare 20 på kvällen, men jag bytte om och kom iväg ut. Det blev bara en rask promenad igår men det är ju bättre än inget.

För att sätta ytterligare lite ”press” på mig själv så lägger jag ut varje dag på InstaStory, någon liten bild på min träning.

 

PW/Löpning pass 2/30 och 3/30 (samma sträcka två dagar i rad)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s