Sthlm Urban Trail 2018


I helgen ”sprang” vi Sthlm Urban Trail. Vilket roligt lopp!

Det är ett lopp på 10 km som går genom flera kända byggnader i Stockholm. Start och mål i Galärparken på Södra Djurgården. Utefter banan fanns selfie stops där man kunde ta en bild och vara med och tävla om priser, bland annat hotellövernattningar och biljetter.

sthlmurbantrail_nykarta
Första byggnad Vikingaliv missade jag att ta kort men annars tog jag bilder på nästan alla ställen.

Fokus på loppet var att uppleva så det var ingen tidtagning. Vi startade i första startgrupp (7.30 på morgonen) och det var perfekt väder. Sol och sval temperatur. Precis när vi hade gått i mål så började det att regna.

Det här var det tredje av fyra lopp i Sthlm Challenge – sista loppet går i oktober. Det var roligast hittills och jag kommer absolut att springa det igen. Det var en hel del trappor så jag är lite mör i låren nu.

Kvällen innan loppet laddade vi upp tillsammans med Camilla & Tommy, en riktigt trevlig kväll. Lite dumt kanske att dricka drinkar innan ett tidigt lopp…men eftersom vi skulle ta det lugnt och gå mycket så gick det bra 😉

En reaktion till “Sthlm Urban Trail 2018

  1. Jaa, så trevligt det var! Både kvällen före och själva loppet. Jag vill också springa det igen och med lite mer träning före nästa gång. Funderar på hela Sthlm Challenge nästa år 🤭 Tisdag i dag och fortfarande öm i ben och ljumskar.
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s