Sthlm 10


Det har hunnit gå snart en vecka sedan Sthlm 10. Det beror på att vi strax efter fick nycklarna till vår nya lägenhet och sedan dess har vi varit där och rivit och målat all ledig tid. Eget inlägg om det kommer strax 😉

Sthlm 10 var ett trevligt lopp som startade i Rålambshovsparken och sedan slingrade sig runt Riddarfjärden i sammanlagt 10 km.

Vi bestämde att ta det väldigt lugnt och gå om det behövdes. De första 7 km tyckte jag kändes väldigt bra. Vi sprang sakta vilket gjorde att jag inte flåsade som en blåsbälg som jag brukar göra – tänk vad behagligt det kan vara att springa sakta.

Vädret var lagom – inte för varmt och inte för kallt 🙂 Vid ca 9 km började jag känna ytterst lite i mitt knä men jag hade med min ”knärem” som jag drog åt och kunde fortsätta att springa sista km. Jättehärligt att mitt knä blivit så mycket bättre. Jag ska boka en tid till kiropraktorn igen så kanske jag klarar mitt knä helt nästa lopp.

Efter loppet var det olika aktiviteter i parken men vi var svettiga och hungriga så vi tog tunnelbanan till stan och skyndade oss att duscha. Åt en sen middag och somnade gott på fina Scandic Downtown Camper. Rekommenderas varmt – ett jättemysigt hotell mitt i stan.

Dagen efter strosade vi en stund på stan och drog sedan hem för tillträdet på lägenheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s