Göteborgshelg


Jag har varit på en härlig tur till Göteborg med mina systrar och min mamma.

Vi har umgåtts, ätit gott, shoppat och haft en avslappnad och trevlig helg.

Avslutade resan med en tur till Botaniska Trädgården (mammas val eftersom det var mors dag) Det var riktigt skönt att strosa omkring där. Nästa gång jag åker dit vill jag ha mer tid. Nu blev det en halv-rask promenad till Japan-dalen för att titta på Näsduksträdet och sedan tillbaka till entrén där systrarna väntade 😉

Hann med att fota en del blommor efter vägen ändå.

img_0774.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s