Testar viktväktarna


Jag är ju egentligen helt emot dieter och bantning. Det enda jag tycker är OK är Paleo då man inte räknar kalorier men äter ”ren” mat. Inget socker, inga mejerier och inget spannmål. Men jag har lite svårt att äta Paleo till 100 % för jag älskar ju bland annat kanelbullar och jag vill inte ha förbud mot något.

Har testat att skippa frukost en period för att få ner kaloriintaget, men jag tycker egentligen att frukosten är den bästa måltiden på hela dagen så det är ju dumt att hoppa över den 😉

Nu tänker jag ge Viktväktarna en chans för att se om det hjälper. Då får man ju äta vad man vill bara man håller sig inom de points man ska äta på en dag.

Första måltiden gick sådär…Mer än halva dagsransonen har jag redan ätit upp 😀

Jag tränar ju regelbundet så jag har haft inställningen att jag kan äta lite vad jag vill…det funkar uppenbarligen inte. Min vikt har stadigt gått uppåt på senare tid. Förhoppningsvis får jag nu in ett annat tänk och en spark i baken.

Jag tror att det kan funka eftersom det inte finns några förbud. Förbud har motsatt inverkan på mig 😉 Får jag inte äta bullar – då VILL jag äta bullar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s