Att varva ner


Jag har aldrig haft lätt för att stressa upp mig. Men på senare år har det blivit lite svårare att varva ner. Jag diskuterade detta i en grupp på Facebook som jag är med i för de som har blivit drabbade av bröstcancer.

Jag fick medhåll av väldigt många som sa samma sak. Från att kunna ha många bollar i luften så är det svårare att sortera tankar i huvudet och lättare att stressa upp sig över småsaker.

Vi har köpt en lägenhet som vi ska renovera. Förr älskade jag att ligga i sängen innan sovdax och planera sådant, somnade utan problem. Nu när jag börjar tänka på renoveringen kan jag inte somna, hela jag blir uppe i varv och kan inte koppla av.

Nu har jag laddat ner en app som heter Calm där det finns flera olika meditationer att följa. Man kan även välja olika teman på bakgrundsbild och ljud. T ex en sprakande brasa eller vågor som skvalpar. Väldigt avkopplande.

IMG_0677

Jag försöker att starta dagen med en meditation som är inriktad på fokus och sedan kör jag en avslappnande innan läggdags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s