Sthlm Trailrun


Sthlm Trailrun – Hur soligt som helst. Hur många vitsippor som helst. Hur många glada människor som helst. Hur många backar som helst.

Jättefint lopp som gick av stapeln i och runt Lill-Jansskogen. Vi hade som tur var bytt till endast 5 km – och det ångrar jag inte. Det var en hel del rejäla backar, och backar är inte riktigt min melodi. (Undrar varför jag anmäler mig till trailrun då?) Men i vilket fall, så trodde jag inte att jag skulle känna av mitt knä eftersom det har gått hur bra som helst alla andra löppass som jag har gjort under flera månader….

Men som ett brev på posten så kom knäsmärtan efter ca 3,5 km så det var bara att vackert linka fram. Sista biten till mål bet jag ihop och sprang ändå.

Jag var ju rädd för att min fotled inte skulle hålla – men den skötte sig fint. Lyckades till och med vricka till den lite utan att det hände något.

Nu har jag bokat tid hos en kiropraktor så att jag får komma till rätta med mitt knäproblem. Det är verkligen jättetråkigt. Nästa lopp är om drygt en månad och det är 10 km så vi får se hur det går.

Efter löpningen så skyndade vi ut på stan och njöt i fulla drag av årets första riktigt varma härliga dag. Uteserveringarna var proppfulla.

Fyllde först på med lite kalorier på Mr Cake. Åt en sagolik hallon och lakritsbulle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s