Rally-”debut”


I helgen har vi varit en tur till Eskilstuna. Passade på att testa Pinchos där också. Maten är ju i princip lika överallt – men sedan varierar ju utbudet något och även inredningen. I Eskilstuna fick man känslan av att sitta inuti ett cirkustält då det var draperade tyger från taket i mitten av lokalen. Snyggt.

Pinchos

Söndagen tillbringades på motorbanan för Kalle & Linas gemensamma rallydebut tillsammans. Det var 3 år sedan Kalle körde senast och första gången med sin flickvän som kartläsare. Dessutom en ny bil som han inte hunnit testa innan.
Rally

Det gick bra för dem och vi hade en trevlig dag i ett småkallt Eskilstuna. Hoppas på fler trevliga tävlingar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s