Underbar ledighet


Vilken härlig ledighet det har varit. Inga måsten, fint väder, massor av tid till att slappa och göra ingenting.

Glad Påsk

Startade påsken på mitt absoluta favorithotell, Steam Hotel. Lite SPA och sedan god middag.
Steam Hotel
Steam Hotel
Steam Hotel

”Småkillarna” var med på hotell också. Stort plus för att Steam tillåter hundar.

Fina killar Fina killar

Påskafton tillbringade vi med härliga vänner. Drack bubbel och åt buffé på restaurang. Trevligt ❤

På påskdagen kom barnen med respektive samt mamma hem till oss på påsklunch. Det blev lite småplock. Väldigt gott och trevligt. ❤ Orkade inte med den planerade träningen efter…

Påskdag Påskdag

2 reaktioner till “Underbar ledighet

  1. Hej! Har läst ikapp lite här! Det mesta bra hos dig, skönt att axeln blivit bättre. Vad duktig du är med löpträning. Jag tycker det är fruktansvärt jobbigt och tråkigt att springa, men så fort jag börjar få lite flow bråkar mina benhinnor… år efter år…
    kram!

    1. Hej! Ja, det är lite sparlåga på bloggen och sedan ibland får jag ett infall och skriver några inlägg 😉
      Jag tycker också att löpning är tråkigt, men jag VILL tycka att det är roligt – så jag kämpar på 😉 Som en liten morot har jag anmält till några lopp. Det är mycket roligare att cykla MTB så det tänker jag fortsätta med. Kan tänka att det blir extra roligt för dig som har en ny fin cykel 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s