Löparprogram


Jag följer ett löparprogram över 10 veckor för att kunna springa 1 mil.

Tänkte visa hur en vecka kan se ut 🙂

Pass 13: Korta intervaller

Uppvärmning:
Jogga/gå 10 min.

Pass: Intervall 20×30 sek, 30 sek vila mellan varje.

Nedvarvning: Jogga /gå 10 min

Pass 14: Långa intervaller

Uppvärming:
Jogga/gå 10 min.

Pass:
4 min gång, 4 min jogging i 6:30 min/km, totalt 4 ggr.

Nedvarvning:
Jogga/gå 10 min

Pass 15: Långpass

Jogga enligt 5-minutersprincipen. Jogga så länge du orkar, hur sakta som helst. Orkar du mindre än 5 minuter, ”fyll ut” med gång fram till 5 minuter. Börja om med jogg, fyll ut med gång till 10 minuter. Håll på i 50 minuter totalt.

mized

30 pass totalt är detta program så jag har kommit halvvägs denna vecka. Jag känner att jag gör framsteg men tyvärr blev jag förkyld i 2 veckor när jag precis hade startat. Mitt första lopp (Sthlm Trailrun) går av stapeln 5 maj så tills dess ska jag har kommit igång 🙂

Nu längtar jag efter vår och plaskiga vägar att springa på. Löpband är lite enformigt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s