Matkassar


Jag har hittills testat:

Linas Matkasse, Välj-själv samt vegetarisk (några gånger)
Icas Matkasse, Bistro (en gång)
Middagsfrid, Flexitarian (en gång)
Gastrofy, LCHF (två gånger)
Mathem, Ekologisk (en gång)

Jag ska egentligen testa dem några gånger till innan jag uttalar mig – men så här långt måste jag säga att jag är mest nöjd med recepten i Linas Matkasse. De känns lite mer ”arbetade” och jag brukar bli förvånad över att det blir så gott.

Det jag är missnöjd med när det gäller Linas är att det är svårt att få en bestämd leveranstid – flera av de andra har sms-tjänst där man kan följa bilen och på så vis se när den kommer. På Linas får man hålla sig hemma under några timmar för man vet inte exakt när den kommer.

Icas recept som jag ju bara har testat en gång var alldeles för snålt tilltagna. Fiskrätten räckte bara till en person.

IMG_3075
Torsk med brynt smör och pepparrot från Icas matkasse. Gott men snålt tilltaget.

Middagsfrid hade en väldigt fin fruktpåse men recepten på mat var lite sådär. Jag ska ge dem en ny chans nästa vecka så får vi se om det är godare recept. Dessutom levererades rödspätta istället för torsk vilket var en besvikelse då jag inte är så förtjust i rödspätta.

Gastrofy kan man helt välja recept själv vilket är toppen.

Mathem var tyvärr inte heller någon höjdare på de recepten jag fick. Det som är bra med Mathem är att man kan handla en massa annat på samma gång och få levererat vid samma tillfälle. Det är ju en hel matbutik på nätet.

Nu har jag ju valt lite olika påsar så det kanske spelar in. Något som jag inte alls gillar och som alla matkassar verkar ha gått över till är att när det är köttfärs så får man en plastkorv med köttfärs. Gillar inte alls den köttfärsen :/ Sist var det en massa hårda ”knöpar” i den. Urk! Vill hellre kunna välja en KRAV-köttfärs i ett tråg som ser bra mycket aptitligare ut.

Vill du testa Linas Matkasse?

Ange min tipskod K3516903 om du vill prova Linas Matkasse. Då får du både ett bra prova på-pris (299/599 kr) och Linas Lilla Fruktkasse (2.5 kg frukt, värde 79 kr) på köpet med din första leverans.

Vill du testa Middagsfrid?

Klicka på länken >> så får du halva priset på din första kasse.

SparaSpara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s