Planerar lopp och mål


Jag har lärt mig att man måste vara ute i tid om man ska anmäla sig till vissa lopp och även hitta boende. Så planeringen för 2018 är igång.

Jag har redan anmält till Siljan Runt och jag vill göra Tjejklassikern i år. Sedan har vi ju bokat att bestiga Kebnekaise så då behöver jag förbättra min kondition…Jag har startat ett nytt löparprogram som sträcker sig över 10 veckor och som en liten ”morot” har jag anmält mig till Sthlm Challenge – det är fyra olika lopp i Stockholm från maj till oktober.

chal6

2017 hade jag som målsättning att lyfta 100 kg i marklyft. Och det klarade jag strax innan nyår 🙂

I år har jag som målsättning att göra 1 (!) pull-up utan hjälpmedel. Det är ingen lätt utmaning för mig som i dagsläget använder det tjockaste gummibandet. Jag får ta hjälp av sonen som lekande lätt gör flera stycken utan att träna.

Nästan lika svårt som att göra pull-ups är att hitta boende i närheten av de lopp man ska göra 😉 Fast jag är ute i så god tid så är det redan fullbokat vissa datum…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s