Lura sig själv


Ibland när jag ska träna är jag lite lat…När jag väl kommer iväg så är det inga problem, och jag ångrar ALDRIG ett träningspass. Men innan jul hade jag en liten dipp i träningen – hängde hellre i soffan.

Men så kom jag på ett bra sätt 🙂 Lura mig själv lite…Jag började lyssna på Wahlgren & Wistams podcast, så när jag kände att jag ORKAR inte träna – så förhandlade jag med mig själv att jag kunde åtminstone gå på bandet på gymmet och samtidigt lyssna på podcast. När jag väl var på gymmet och hade gått på bandet så kunde jag lika gärna köra lite gymträning också 😉 Smart va?

Nu har jag återupptagit löpträningen igen och jag följer ett nybörjarprogram. Målet är att springa 1 mil till sommaren utan att flåsa ihjäl mig 😉

Så ett bra tips om du inte ORKAR träna. Lura dig själv lite och ha inte för stora krav från början.

img_1253
Planerar för en del löparlopp till sommaren

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s