Hipp Hurra


Jag har haft förmånen att fira ännu en födelsedag 🙂

Dagen firades med make, barn och deras respektive på det UNDERBARA Steam Hotel

Från första stund jag klev in på hotellet så älskade jag stämningen, detaljerna, atmosfären och till och med lukten.

IMG_2990

Vi tillbringade några timmar på SPA och sedan var det träff på dotterns rum innan middagen. Hon hade fixat så fint på deras rum med ballonger och konfetti. Jag fick rese-presentkort av dem och ett roligt collage som hon hade klippt och klistrat ihop ❤

Sov sedan skönt i fluffiga sängar…fram till 04.30…sedan började det låta väldigt högt från något rör eller liknande i taket i vårt rum. Det lät som om någon stod och bilade betong…Blev tyst en stund (lagom så att man hann somna om) och sedan började det igen. Ringde ner till receptionen och klagade. Oljudet fortsatte tills det var dags att kliva upp. Jag som älskade Steam från första sekunden jag klev in började bli på dåligt humör. Inte blev det bättre av att det var trångt vid frukost och inget bord ledigt.

Efter frukost tillbringade vi lite tid i ”playground”. Där fanns dataspel, biljard, shuffleboard m .m. Riktigt roligt och trevligt.

Vid utcheckning påtalade jag problemen med oljudet och vi blev kompenserade för detta. Det gör att jag fortfarande älskar Steam Hotel. Hade de inte skött det så snyggt så hade jag inte varit sugen på att åka tillbaka.

Blev sedan ännu mer firad i fredags av släkt och vänner. Det var riktigt trevligt ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s