Tjejklassikern 2018


2018 har jag planerat att köra Tjejklassikern för fjärde gången.

Anmälan till TjejVättern och Vansbro Tjejsim har redan gått iväg. Jag avslutar med TjejVasan 2019 eftersom jag känner att det blir för stressigt att börja med skidorna i februari 2018 (jag har inte åkt skidor sedan Vasaloppet 2014 😉 )

Även anmälan till Siljan Runt har gått iväg och vi kör 12 mil nästa år också.

Jag tror faktiskt att jag ska ha ett tidsmål i loppen i år. Jag brukar ju alltid köra för att det är roligt och för lyckan att klara det. Men eftersom jag ju har gjort den riktiga klassikern så för att det ska bli en större utmaning med Tjejklassikern så måste jag sätta tidsmål 😉

Tidigare lopp:

Tjejvättern 2009: 6:22
Tjejvättern 2010: 6:21
Tjejvättern 2011: 4:22

Halvvättern 2012
Bild från Halvvättern 2012

Så jag sätter 4 timmar som mitt mål på Tjejvättern 2018. Nu har jag något att träna för 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s