Matkassar


För länge sedan testade jag Linas matkasse (vegetarisk) och var rätt nöjd med det. Vet att jag sa upp det för att det kom halvfabrikat-vegetariska-biffar en vecka och det tyckte jag inte var så roligt.

Nu har jag testat igen. Den här gången tog jag Linas-välj-själv-kasse. Passade oss fint då maken ju är väldigt kräsen vad gäller mat. Kunde byta ut rätter så att det passade hans smak också.

Veckan efter kom jag på en lysande idé 😉 Jag testar alla matkassar som finns – för då får jag rabatt och prova-på-pris på alla kassar. Smart 🙂

matkassar_kollage499x355

Så nästa kasse att testa blev Gastrofy – där man också väljer recept själv. Jag valde två recept från 56kilo och himmel vad gott det blev!

Kyckling i dragon och baconsås

Högrevsbiffar med gräddsås

Tredje receptet var en biff stroganoff av Tommy Myllymäki som jag inte lyckades lika bra med/som inte var lika god som de andra recepten.

Det är väldigt smidigt att slippa planera mat och att slippa handla. Jag tror faktiskt att det lönar sig också, för det blir inte lika mycket svinn. Dessutom låter jag bli att handla onödigt som jag ju kan göra när jag strosar omkring i affären.

Så jag testar vidare för att se vilken matkasse som faller oss bäst i smaken.

 

2 reaktioner till “Matkassar

  1. Jag skulle inte överleva utan matkasse 😅 Vi kör var tredje vecka ICA familj, ICA vegokasse och utan kasse. Det funkar bra för oss. Har testat Linas och City Gross. Ska kolla in dina andra tips. 👌🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s