Kreta


Jag har helt missat att skriva om vår resa till Kreta.

Vi bodde på ett hotell som heter Cavo Spada Luxury Resort & Spa. Ett fint hotell med inriktning på träning. Det fanns innegym och utegym som vi testade – samt instruktörsledda klasser (som vi inte testade tyvärr).

Cavo Spada

Poolområdet var stort och fräscht – men jag gillar ju havet bättre. Badet vid havet var alldeles intill och där fanns solstolar och parasoll som ingick för hotellets gäster. Vattnet var rent och fint, enda nackdelen var att det var stenstrand så badskor var ett måste.
Cavo Spada

Veckan tillbringades med att lata oss i solen fram till lunch. Då gick vi och tränade och sedan latade vi oss i solen fram till sen eftermiddag. Härligt!

Vi gjorde en utflykt till Elafonissi. En strand som ska vara otroligt vacker med rosa sand. Det var lite överreklamerat kan jag säga. Och resan dit var med livet som insats på smala vägar utan räcken..Men vi tillbringade en dag där och det är roligt att ha sett det iallafall.
Elafonissi

Det var första gången vi var till Grekland och jag gillade att vara där och jag gillade maten. Levde nästan på tsatsiki :D. Trevliga människor och vi hade en fantastisk tur med vädret. Inte ett moln på himlen.
Heart

Gillar du lugna hotell som inte ligger mitt i smeten så kan du åka hit. Vill du ha liv och rörelse och massor av restauranger att välja på så är det inte rätt hotell för dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s