Båtsug


I fredags drog vi en spontanare till Stockholm. Vi har diskuterat ett tag om vi ska titta på stuga eller båt…I fredags var det visning på en stuga i Idre-trakten men så var det ju båt då som också verkar mysigt.

Innan vi hade bestämt oss fick det bli akutresa till veterinären med Malte som fått en inflammation ”där bak”. Som tur var så gick det fint att åtgärda och med medicin i resväskan styrde vi kosan mot Stockholm för det hade blivit för sent för Idre-resan.

Checkade in på The Winery Hotel som var riktigt mysigt. Gick dock bort till Mall of Scandinavia för att äta på makens favorit-restaurang (pasta) Vapiano. När vi kom tillbaka till hotellet så testade vi Vinoteket. Man laddar ett kort och sedan går man till en automat och väljer vin. Lite skoj men jag lyckades inte testa något gott vin.Lördagen tillbringades i olika hamnar för att dregla över båtar och käka världens godaste glass. Sedan susade vi hem och hann med Ockelbo marknad på lördag eftermiddag också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s