Ny träningsapp


Jag har laddat ner en ny tränings-app som är framtagen av Lofsan. Det är en ”PT-på fickan-app”. I gratisversionen finns två program men jag testar premium och där finns många olika program att välja på. Jag har lagt till löpträning, rörlighet och styrka till min träningsplan. Körde första styrkepasset i söndags och det funkade perfekt. Förklaringar (video) finns till alla rörelser så om man känner sig osäker är det bara att titta hur det ska gå till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s