Racerpremiär


För en vecka sedan fick racern se dagsljus igen efter två års garagearrest. Vi tog oss ut på en försiktig tur på ca 17 km. Vingligt och ovant med de smala däcken när man är van med MTB.

I söndags bokade vi cykeldate med Salle som vi ska cykla Siljan med (om en vecka!) Han hade en tur på 6 mil runt Ockelboskogarna. Det började med uppför, uppför och ännu mer uppför. 

Sedan blev det nerför och nerför och stopp i Jädraås för en korv vid Kjellas Mack. Hungriga svängde vi in på macken – men den var stängd 😦 Det blev hungriga två mil tillbaka till Ockelbo, där vi trots allt hade en ohygglig tur. Salles fru bjöd på Västerbottenpaj…mums! Soprent till sista smulan 😉

Igår var det dags för tur igen och planen var Sandviken-Årsunda-Gammelstilla-Torsåker-Storvik-Kungsgården-Sandviken. Där planerade vi fikastopp i Gammelstilla. När vi kom dit var det stängt…Så vi trampade vidare – hade totalt glömt bort hur tråkig Hoo-vägen är,  var tvungen att snabbt svänga in hos svärfar och låna toaletten för att bryta tristessen.

Vid macken i Torsåker blev det ett efterlängtat fikastopp. Glass, kaffe och Pucko 😉

Trodde att hemresan skulle bli lätt med lite ny energi i kroppen. Det blev den INTE. Tänkte ett tag lämna cykeln i Storvik och ringa efter skjuts. Men jag gick över till en beprövad teknik. Dela upp resan i mindre delmål. Efter ett tag svängde vi så in i Sandviken – så skönt. Och smart som jag är hade jag gjort en lasagne innan vi cyklade iväg – så efter varm dusch var det bara att hugga in 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s