Vilken underbar dag


Långhelg och finväder – kan det bli bättre? 1 maj tillbringades utomhus i den efterlängtade solen. Först på förmiddagen på en liten utflykt med mamma och morfar. Vi skulle titta vart mormor bodde när hon var liten.

Sedan berättade morfar att han tagit så mycket fisk i den lilla Bysjön för 50 år sedan så jag svängde ner för att vi skulle titta hur det såg ut. Där fanns ett jättefint vindskydd och ett torn för fågelskådning. Där satt vi i solen och fikade – jättehärligt.

Träffade på några fågelskådare också och fick se en kärrhök som hade sitt bo i vassen.

När jag kom hem bytte jag och maken om och tog oss ut på en kort MTB-tur – årets första. Men som förra året så behövde ju däcken mer luft och maken har racerventiler på sina däck men vi har ingen ”adapter” så att vi kan pumpa den med pump som finns på macken…Så det blev en kortis på drygt 1 mil där det inte var så stenigt/guppigt.
Räckte i och för sig bra för rumpan första gången….

Eftersom det var varmt och soligt även på kvällen och jag inte ville vara inne så åkte vi och köpte lite picnic-mat. Styrde sen kosan mot Gammelstilla och satt där och åt och njöt av sol, vind och vatten 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s