Villa Sjötorp


Vi var på en liten utflykt igen – jag, min ena syster och dottern. Målet denna gång var att få kika in i det vackra huset Villa Sjötorp som kanske kommer att rivas. Turerna har varit många och som det verkar nu så vill Gävle hamn bygga ut järnvägsspåret så att det kommer att gå rätt igenom huset.

Vilken dröm det vore att få renovera det fina gamla huset som är i rätt gott skick trots att det på senare tid blivit vandaliserat. Breda fina golvplankor, panel, gamla tapeter, kakelugnar – en dröm för en byggnadsvårdsintresserad…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s