Korså Herrgård


När mamma och jag åkte från stugan så stannade vi vid Korså Herrgård för påsklunch. Det är så roligt att de har öppnat. När jag var liten åkte vi till Herrgården ibland för en glass eller fika när vi var i stugan, sedan stod stället tomt i många år så det är jätteroligt att det återigen har öppnat.

Det är ett par från Stockholm som för några år sedan köpte hela Korså Bruk.

I år kommer de att ha en liten butik med blommor och annat fint i en länga bredvid herrgården. Det planeras även för en del artister och andra aktiviteter. Caféet är öppet lördagar och söndagar och de har även Bed & Breakfast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s