Bara ben


Har varit till massören idag (igen) och fick domen – ingen träning av överkropp tills min axel är bra! Basta!

Jag har haft problem med min axel sedan innan jul då jag överansträngde mig på ett crossfitpass :/ Sedan har jag gått till massör ett antal gånger och sjukgymnast för ett par veckor sedan vilket resulterade i en cortisonspruta. Nu var det dags för massör igen – och han sa att jag får finna mig att bara träna ben tills min axel är OK….

Känns tråkigt – men det finns väl värre saker i världen än att ha en inflammerad axel….

Lite knepigt idag på gymmet bara – jag stod som ett fån och visste inte riktigt vad jag skulle träna, ganska ofta använder man överkroppen på något sätt i övningarna.

Det blev tillslut situps, enbensknäböj utan vikt, knäböj, ryggresningar och crosstrainer. Inget bra pass – kändes mest oplanerat och ostrukturerat.

Väl hemma sedan så blev det ”pannkaksfrossa” med en massa goda tillbehör som t ex bananslantar, äppelbitar, varma hallon, proteinglass och Barbells ”nutella”. Jag säger bara: WOW! Den nutellan är farligt god.


Av proteinglassarna från Lohilo som jag hade köpt hem vann ”Salted Caramel”. De andra smakerna var Banana Split och Peanut Crunch.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s