Werlabs


Jag läser Karin Björkegren Jones blogg – hon har liksom jag haft bröstcancer och hon är väldigt mån om sin kropp och nöjer sig inte med vad som helst.

Senast idag såg jag att hon skrev om Tamoxifen som hon har valt bort på grund av alla biverkningar och att det bara är ett fåtal procent som faktiskt har nytta av den medicinen. Jag äter den och jag vågar inte låta bli – trots biverkningar.

Men till något annat – Karin är också ambassadör för Werlabs och har i samarbete med dem tagit fram ett test inriktat på sköldkörteln. Eftersom jag vet att jag har haft problem med den tidigare och att jag känt mig trött så beställde jag ett sådant test.

Det funkar väldigt smidigt. Dagen efter beställningen på nätet så kunde jag åka till Gävle på drop-in provtagning. Ett par dagar senare hade jag alla provsvar på min journal på nätet, med kommentarer från en läkare.

Jag hade ett högt värde på det som påvisar autoimmun tyreoideasjukdom såsom Hashimotos. Det har jag haft tidigare också, men de andra värdena på sköldkörteln var bra så i nuläget finns ingen anledning till någon medicinering.


Sedan hade jag ett lågt värde på det som visar järndepåerna i kroppen så nu har jag varit och köpt mig lite Blutsaft så få vi se om det blir bättre.


Jag tänkte mig att jag skulle ta nya prover längre fram för att se om det blivit någon skillnad.

Visst kan man gå till sin vårdcentral och be att få ta prover men det är inte alls säkert att man får ta det man vill och jag tycker att det här var ett smidigt sätt. Dessutom har jag tillgång till mina värden på nätet och kan se om det blir någon förändring.

Här hittar du Werlabs >>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s