Fasta paviljongen


Igår var det dags igen – det verkar som att det gamla nedlagda mentalsjukhuset har någon slags dragningskraft på oss….

8.00 avgick bilen från Hofors med siktet inställt på Säter.

Vi började att gå runt byggnaden och titta eftersom vi fått tips om att det fanns en alternativ väg in för de som är höjdrädda. Vi hittade ett hål i en grushög där man skulle kunna åla sig in om man var smal. Vi gjorde några tappra försök men gav till slut upp 😉


Gick till baksidan och gjorde ett försök att klättra över muren – det var lika högt den här gången som sist 😉 Men tillslut hade Malin lyckats komma över och stod på andra sidan och ropade att vi skulle komma.


Även Moa kom över efter viss tvekan. Bara jag kvar. Gjorde ett tappert försök men vågade inte. Sprang till framsidan för att försöka åla in i hålet igen…Fick nästan igenom rumpan men det kändes som att risken för att fastna var överhängande så jag fick ge upp.


Tänkte strunta i det och bara stanna utanför och ”hålla vakt” – men gjorde ett nytt försök med muren. Och dra på trissor – jag kom över – men jag var livrädd.


Såklart hade jag lämnat kameran i bilen eftersom jag inte trodde att vi skulle komma in…Men tur att mobilen var med så att jag kunde fota lite grann.
Untitled
Untitled
Untitled
Här finns albumet med fler bilder: Säter - Fasta Paviljongen

När vi var i källaren hörde både Moa och Malin ljud från rören – som lät som när man ska börja spola i gamla rör. Vi lade benen på ryggen och sprang därifrån 😉

Jag blev så uppspelt över att äntligen komma in så jag glömde helt bort att ta geocachen som finns där… 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s