Stel, stelare, Jessica


Sedan jag började med styrkeprogrammet så har jag blivit ännu stelare än jag var förut (hur är det ens möjligt)

Jag har förvisso slarvat lite med YinYoga och jag är otroligt dålig på att stretcha (det är ju sååå tråkigt)

I morse vaknade jag ovanligt tidigt och  började tänka på Ashtanga-yoga. Jag har aldrig varit förtjust i Ashtanga, kanske för att det är för ”jobbigt”. Men det kan ju vara så att det är de jobbiga grejerna som är bra…

Googlade lite och bestämde mig för att testa solhälsning A och B några veckor för att se om det hjälper mig att bli lite smidigare.

1-sun-salutation-a

Solhälsning A gick förvånansvärt bra. Körde den 5 gånger med fokus på andningen.

surya-nam2

Solhälsning B var lite jobbigare. Fick vila lite efter 2 varv och jag var rejält flåsig och svettig efter 5 varv. Det stramade både här och där – och jag hoppas verkligen att jag blir smidigare om jag kör 5 solhälsning A och 5 solhälsning B minst 4 dagar i veckan.

Hittade en bra film på hur man kan underlätta övningarna i början

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s