Man ångrar aldrig att man gjorde det


Jag har nog aldrig ångrat ett träningspass eller yogapass. Det kan kännas väldigt motigt innan man har bytt om och kommit iväg – men när passet är utfört så känns det så härligt.

Igår blev det ett lugnt Yin-yogapass och det var lite ”jobbigt” innan jag kom iväg. Hade jobbat länge, hann inte med mitt planerade löppass och hade inte hunnit handla. Men efter var det så skönt, en lugn härlig känsla som höll i sig hela kvällen.

Imorse vaknade jag skapligt tidigt (jag är morgontrött så allt före 8 är tidigt) Låg som vanligt i sängen och läste tidningar och bloggar på mobilen, kollade instagram…och jag följer Paolo Roberto – han har en ”peppig instagram” och det var den som fick mig att faktiskt kliva ur sängen och dra på mig löparskorna imorse.

skarmavbild-2016-11-10-kl-09-52-32

Så rätt han har. En extra halvtimme i sängen som ger mig ingenting eller 30 min löpning som kommer göra mig mindre stressad under dagen.

Från början hade jag alla möjliga undanflykter för att inte hinna löpningen idag heller…Jag ska på Yogamassage (kl 11), sen ska jag till Leksand på hockey och varmvattnet är avstängt så jag kan inte duscha om jag springer efter kl 9.30…

När jag såg Paolos inlägg klev jag upp direkt, snörade på mig skorna och körde mitt planerade kort-intervall pass. Nu sitter jag här och jag hann duscha innan vattnet stängdes av, jag ska snart åka på yogamassage och jag är så nöjd.

Tack Paolo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s