Jobba hemifrån


Idag jobbar jag hemifrån. Det är skönt att göra det ibland. Bara gå runt och skrota i mysbyxor. Dricka kaffe när man vill. Äta när man vill. Gosa med hundarna. Slänga in lite tvätt i maskinen. Testa något nytt recept. Och ändå hinner jag minst lika mycket som när jag sitter på mitt kontor.


Jag skulle inte tycka att det var roligt att alltid jobba hemifrån (har testat det också – det blir väldigt ensamt)

Men ibland. När jag kan – och jag är så tacksam för att jag kan välja.

Till lunch testade jag kikärtspasta – väldigt lik vanlig pasta och absolut ett komplement om man vill dra ner på gluten. Till pastan åt jag rester från middagen igår: Kycklinggryta (recept från Kryddburken) Snabbt och gott. Kryddburken har många goda recept, så inför kvällens planerade middag letade jag såklart först på Kryddburkens sida efter recept.


Hittade ett som jag nu har rört ihop så att det får ”gotta till sig”. Det blir hemgjord pizza med renskavskebab. Recept på kebabsåsen hittade jag då hos Kryddburken.


Jag har skrivit matsedel för den här veckan – och allt blir så mycket enklare då. Då kan jag förbereda så att maten är klar eller nästan klar när vi går och tränar. Om jag inte planerar så blir det utemat eller spaghetti med riven ost…typ.. Nu var det enkelt den här veckan för vi är inte hemma så mycket 😀


Jag har haft Nyhetsmorgon på idag och där gjorde Jessica Frej en amerikansk brunch med recept som verkade väldigt goda. Jag testade Pumkin spiced latte – jättegod. Jag använder havremjölk istället för vanlig mjölk. Jag har helt slutat med mjölk, tycker inte alls att det är gott längre. Grädde använder jag fortfarande i sås och efterrätter men mjölk, yoghurt och fil har jag slutat med.


Nu värmde jag havremjölken i kastrull tillsammans med kryddorna men då skar sig mjölken när jag hällde på kaffet – annars när jag gör latte så använder jag kaffemaskinens mjölkskummare och då blir det bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s