Morgonjogg


Jag har fått börja om med mitt ”upptrappningsschema” för löpning. Jag fick ju nån jäkla hals-bacill som var envis och efter det har jag varit trött och orkeslös.

Nu börjar det så sakteliga reda upp sig (”peppar-peppar”).

Tränade BodyCombat i måndags – hej låren vilken träningsvärk.

Sedan ett pass CrossFit i tisdags – hej låren ännu mera träningsvärk

Igår var det dags för ett ljuvligt 90 min YinYoga pass där jag nog snarkade lite på slutet i avslappningen.

I morse snörade jag på mig skorna med förhoppning om att orka jogga mer än 3 min i sträck. Fick ihop 35 min löpning där jag joggade 3-3,5 min och sedan gick tills 5 ”nya” minutrar började. Riktigt skönt var det och jag hoppas så att jag kan hålla i.

Nu blir det ju lite semester en vecka och jag tror inte att jag kommer att springa något där – i alla fall inte utomhus 😉


Men när vi kommer hem – då ska jag springa 3 pass/vecka. Har till och med varit på ”bibblan” och lånat böcker om löpning, och idag köpte jag Jessica Almenäs och Lovisa Sandströms ”Stora Löparboken för kvinnor”

Varför detta plötsliga intresse för löpning? Jag vet inte riktigt – men så kollade jag in min Bucket List tidigare idag – där finns en punkt som är min hemliga dröm. Att springa ett Marathon…Nu är den inte hemlig längre 😀 Men någon gång ska jag springa ett Marathon…

Det är lite konstigt. Sedan jag skrev min Bucket List så har jag fått pricka av flera punkter. Inte så att jag gör saker bara för att de står med på listan – utan det verkar som att jag har satt upp mål – och då blir de av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s