Fotosöndag


Jag gillar att fota, men jag kan inte säga att jag har någon som helst talang – men med mycket träning kanske det kan bli bättre 😉

Iallafall så har jag samlat alla mina foton på Flickr, vissa bilder visas bara privat och vissa visas för familj och några visas offentligt. Jag hittade en grupp på Flickr som heter Fotosöndag och det går ut på att man varje tisdag får ett tema som man ska fota. Sedan på söndagen så skickar man in ett foto till gruppen och har man tur så gillar folk fotot och man får trevliga kommentarer eller förslag på förbättringar os v.

Så jag tänkte att det kan vara ett bra sätt för mig att komma igång och fota mer och lära mig mer och bli duktigare 😉

För två veckor sedan var temat; I vått & torrt

Så jag skickade in en bild på en prästkrage som ska symbolisera ”Älskar, älskar inte..? (i vått & torrt)”

I vått & torrt - Älskar, Älskar inte....?

Fick jättemånga gilla, och fina kommentarer. Jätteroligt tycker jag, för bilden togs i all hast på golfbanan medan jag väntade på mitt sällskap – och från början var den inte tänkt att skicka in till Fotosöndag – men så tyckte jag att den passade i temat.

I söndags var det dags igen. Temat för veckan var ”Natur”. Men med halsont from Hell så blev det inte av att ge sig ut i den vackra naturen och fota. Så på söndagen i sista minut fotade jag blommorna på vår uteplats 😉

Naturen har vackra former

Den fick inte så många gilla som den andra – men jag tycker om den ändå 😉

Nu sitter jag och väntar på att veckans tema ska släppas så att jag kan ta lite olika bilder under veckan som jag sedan kan välja bland.

Här kan du läsa om Fotosöndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s