Fjällräven Classic dag 3


Vilken natt! Det blev inte många timmars sömn. Tältet höll på att blåsa sönder och jag låg och lyssnade efter ljudet av tältduk som blåser sönder…Dessutom regnade det rätt friskt.

Lyckades packa ihop utan att tältet blåste iväg och vandrade vidare mot Sälka. Där stannade vi för ett längre lunch-stopp och eftersom det fanns kiosk kostade vi på oss varsin Fanta till den frystorkade lunchen. Riktigt gott.

DSC00188

Planen idag var att gå så långt som möjligt upp mot Tjäktapasset. Helst ville vi gå hela vägen fram till Tjäkta men eftersom det är ledens högsta punkt så bestämde vi att det var dumt att avsluta med det när vi var trötta.

DSC00192DSC00193DSC00194DSC00195

Vi hittar en tältplats med en makalös vy och känner oss nöjda över att vi kommit en bit upp mot Tjäktjapasset. Det kommer att kännas bra imorgon bitti att ha en bit av stigningen avklarad….Vi slår läger redan klockan 18.00 och har tid till att njuta av utsikten och vår frystorkade mat.

Dagens vandring: 16,5 km
Dagens bästa: Fanta till lunch
Dagens värsta: Nattens blåsväder

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s