Konserter


Jag är ”allätare” när det kommer till musik, men Winnerbäck och Thåström hör till favoriterna.

Jag älskar att gå på konsert- stämningen, ljudet, allt…

I förrgår var vi på Jill Johnson i Dalhalla (ingen artist som jag brukar lyssna på) – det var vår 70-årspresent till svärfar. Dalhalla i sig är ju värt ett besök om du inte varit där. Otroligt häftigt.

IMG_4992

Regnet hängde över oss hela kvällen och mot slutet så regnade det också. Jag måste säga att jag gillar Jill – vilken ”käck” tjej. Dels har hon en fantastisk röst (som gjorde sig bra i Dalhalla) och sedan verkar hon vara så jordnära och trevlig. Småpratade personligt mellan låtarna och berättade små historier om hur låtarna kommit till.

DSC00143DSC00145DSC00147

I fredags var vi på Takida i Sandviken. Inte heller det några som jag brukar lyssna på men hade förhoppningar om att det kunde bli bra. Det var riktigt uselt. Dåligt ljud, en sångare som hade konstiga ljud för sig mellan låtarna och alla låtar lät lika. Tyvärr.

IMG_4975

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s