Tältat


Nu har vi testat att tälta en gång innan Fjällräven Classic också 😉

Vi packade med alla grejer och åkte till stugan. Smällde upp tältet på gården – vilket gick väldigt smidigt, och blåste upp madrasser och la ut sovsäckar.

IMG_4966

Sedan gick vi ner till vattnet och grillade hamburgare. Det var en riktigt fin sommarkväll och vi satt länge vid vattnet och njöt av stillheten. Vi gick och la oss i tältet ganska tidigt – jag var så ivrig att äntligen få sova i tält 🙂

IMG_4968IMG_4970IMG_4971IMG_4972

Somnade utan problem – men sedan vaknade jag runt 01.00 av något djur som skrek. Det lät så hjärtskärande så jag hade svårt att somna om. Sedan sov jag rätt dåligt. Det var för varmt åt fötterna, det var för kallt åt axlarna, det var för trångt att vända sig, jag var kissnödig men orkade inte trassla mig ut….När solen gick upp blev det för varmt…osv

När vi slutligen klev upp så fullkomligt rann det av tältet…Kondens…Vi hade inte läst instruktionsboken tillräckligt så vi hade missat att man helst skulle ha ventilationsöppningarna öppna 🙂 Nu vet vi 😉

Nu vet vi att vi kan sätta upp tältet, och vi vet hur det är att sova i tältet. Jag är glad att vi valde uppblåsbara liggunderlag – mycket skönare än ”vanliga”.

Nu har vi bara en sak att testa innan det stora äventyret – hur får man fart på gasköket 😉 Jag har packat upp det men la ner det igen då jag tyckte att det verkade krångligt att sätta ihop 😀

Finns säkert instruktioner på google 😉 Edit: Här fanns detaljerad beskrivning så nu vet jag hur det fungerar 🙂

När vi kom hem hittade jag en jättebra instruktionsfilm för vårt tält. Hade jag tittat på den innan så hade jag vetat att ventilationsöppningarna skulle vara öppna 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s