Gått i ide


Jag och maken har varit kanonförkylda sedan Siljan Runt. Det börjar bli bättre nu så vi tog oss till gymmet igår och körde ett lättare pass. Vilket var otroligt jobbigt.

Är i valet och kvalet om jag ska köra ett pass idag…Vill ju så gärna komma igång.

Igår var jag till kyrkan för syskonbarnens skolavslutning – otroligt vackert. Efteråt åkte vi hem till syster Ida och åt tårta. En jättegod tårta med nutella i. Mumsade två bitar istället för lunch 😉


Om 2 veckor är det dags för Tough Race – och löpträning/hinderbaneträningen då? Hur går det med den? Hmm..Har funderingar på att skänka bort min plats…

 

2 reaktioner till “Gått i ide

  1. Svar från min sida: Åh, men avis! Då har du brons, silver och guld då? Kan man inte få se en bild? Jag lyckas bara hitta på riktiga klassikern då jag googlar. Undrar vad man får som fjärde medalj, det verkar inte vara den med grön krans runt som på En svensk klassiker. Har du sett Vätterns flerårsmedaljer? Snygga, speciellt de med många år.
    Krya på er!
    Kram!

    1. Började googla om medaljer för jag har ju bara fått de ”vanliga”… Men jag antar att du menar de som man beställer från Klassiker-sidan. Det har ju jag missat helt 😀 Beställde bara efter genomförd Klassiker – men det finns ju även för de andra loppen såg jag.

      Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s