Hundhotell


Ibland får våra ”pälsklingar” följa med på resa. De flesta hotell har hundrum – så det brukar inte vara några problem att ha dem med sig.

Den här veckan har vi testat två hotell.

Frösö Park hotell – vi brukar alltid bo på Scandic i Östersund men jag såg att Frösö Park hade både utegym och SPA så jag ville testa det.

Egen ”säng” till hundarna och egna skålar fanns på rummet. Vid incheckningen sa de att hundar får ”passera” genom lobbyn men att det även fanns egen ingång för hundarna på våning 1 där vi skulle bo. Kändes lite som att de ville att vi skulle använda den ingången….Vilket drar ner betyget lite.

Fina rum med sköna sängar. Tyvärr kom vi fram så sent så vi orkade inte testa varken utegym/hinderbana eller SPA – det får bli en annan gång.

IMG_4112

Middagsrestaurang med bra service och god mat.

Frukosten var god men inget wow som sticker ut något extra.

Så summan blir 4 tassar på grund av sköna sängar och att de har ett utegym samt ett stort inomhusgym.

Åkte vidare mot Sundsvall och där bodde vi på Södra Berget.

Hotellet är tyvärr lite slitet och sängarna är inte så värst sköna. Det kanske finns bättre rum med skönare sängar men när man bokar hundrum så får man oftast inte välja vilken kategori man vill bo i utan det brukar vara standardrum.

Vid incheckning får hundarna en påse med ben – plus för det 🙂

IMG_4115

På rummet finns egen säng samt matskål.

IMG_4116

I anslutning till hotellet finns Strike Club – aktivitetshall med bowling, lasergame, racingsimulator och mycket annat. Vi testade bowling och det var roligt. Bra service och nästan folktomt. Vi åt även mat i restaurangen på Strike Club vilket inte var någon höjdare tyvärr. Förra gången vi bodde på detta hotell åt vi mat på hotellets restaurang vilket var betydligt bättre.

IMG_4119

Vi testade även hotellets gym vilket var rätt litet och tråkigt. SPA hann vi inte med här heller utan det får bli en annan gång.

Frukosten har mycket att välja på och till det en underbar utsikt.

Sammanlagt 4 tassar här också och det är påsen med ben vid incheckningen, att det är gratis för hundar att bo på hotellet  samt frukosten som drar upp betyget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s