Garmin Fenix 3


Nu har jag haft min Garmin klocka ett tag så jag tänkte dela med mig av mina synpunkter:

DEN ÄR JÄTTEBRA!

Jag ångrar inte att jag bytte bort min Apple Watch. Det absolut bästa är ju såklart att den har inbyggd GPS. Men även att batteritiden är toppen – det räcker att ladda den 1 gång i veckan fast man använder GPS:en.

Den känns inte alls så klumpig som jag trodde.

  
Okej, lite saknar jag inbyggd pulsmätare i klockan (Apple Watch mätte ju på handleden) Det finns en Garmin Fenix 3 med inbyggd pulsmätare så ska du köpa en Fenix kan du ju satsa på en sådan om du vill. Jag blev lite snål när jag skulle köpa min så jag valde bort det. Men det är faktiskt väldigt smidigt att slippa pulsbandet.

Jag har läst lite klagomål på nätet att GPS:en skulle vara dålig – det är inget jag har märkt av ännu – men jag har inte använt den i snårig skog än heller…

  
Den funkar fint med notiser från mobilen. Jag kan läsa sms och uppdateringar från Facebook (om jag vill) direkt på klockan. Jag ser vem som ringer. Den tjatar på mig när det är dags att röra mig. Den räknar mina steg. Allt som Apple Watch gjorde fast mycket bättre 🙂

Man kan ladda ner olika urtavlor och appar och där har jag inte testat så mycket ännu.

Om jag ska klaga på något så är det att när jag lägger upp en ”egen aktivitet” t ex Crosstrainer så när det sedan importeras till Garmin Connect så följer inte den informationen med utan jag måste skriva in att det är Crosstrainer – annars står det bara Annat.

2 reaktioner till “Garmin Fenix 3

  1. Jag vill HA!!! Min vän Peter hade en sån med herrvarianten då vi var i Åre, jag fick ha-begär som inte går över riktigt. Jobbigt… Den du har är supersnygg! Suck…
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s