Back to Paleo


Igår låg jag hela dagen på soffan och vilade upp mig. Förkylningen börjar bli lite bättre men jag har fått en irriterande hosta istället. Längtar efter att träna…

För att styra upp mina matvanor igen efter helgen så blev det Paleo för hela slanten igår. Till lunch värmde jag en Het köttfärssoppa som jag hade i frysen. Till det ett supergott Fröknäcke från Vilmas på bovete, kokosfett och frön.

Middag blev ett blomkåls- och sötpotatis mos som är så gott – och enkelt. Bara att köra in sötpotatis och blomkål i lagom bitar i ugnen tillsammans med salt, olivolja och timjan. När de är mjuka så mixar du ihop allt med en stavmixer.


Åt torskpaket till och det är lika enkelt det. Lägg torsk och vad du har på ett folieark. Baka i ugnen tills fisken är färdig. Jag hade purjolök, citron och kryddor och en klick smör. Kör du strikt paleo så kan du ta olja istället.

img_3777
Lyckas inte vända bilden rätt..suck…

Nu blir det jobb i lagom dos och kanske en promenad i det fantastiska vädret – jag har längtat så efter solen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s