Yogagames


Hemkommen efter en fantastisk helg i Stockholm med yoga och härliga pinglor.

Lyssna på ditt hjärta ❤


Lördagen startade med ett härligt pass ISHTA – Sweat and Samadhi med Sarah Finger. Ett riktigt behagligt pass att starta morgonen och helgen med.

Nästa pass var en föreläsning med Sophie Bohnstedt – Din mat, Din hälsa, Vår planet. Jag kände igen en del från hur jag själv tänker angående mat/hälsa. Att skippa gluten, socker, mejeriprodukter. Att äta viltkött och gräsbeteskött framför ”annat” kött. Sedan förespråkar hon en hel den RAW och hon säljer även egna glassar som ser sagolikt goda ut – tyvärr blev det bortglömt att köpa någon.

43,1 kilo socker per person – det är galet mycket


Vidare på ett pass med Dylan Werner – Beyond Balance. Det var mycket akrobatiskt (för mig som är stel som en pinne) Sedan började min förkylning göra sig ordentligt påmind och jag svettades och kände mig febrig. Snor i hela huvudet efter alla stående hund…Men roligt att testa något nytt och utmana sig själv. Testade faktiskt en enbent chaturanga – jag brukar annars gå ner på knä för att jag tycker den är jobbig…Men det gick hur bra som helst att göra den på ett ben 😉

DylanProfil
Bild lånad från Yogagames.org

Lite lunch som bestod av en RAW Pad Thai med kelpnudlar. Riktigt god men jag höll mig inte mätt så länge…

Nästa pass: Anusarayoga – De tre A:na med Jennie Liljefors. Också ett väldigt bra och inspirerande pass men tyvärr började jag bli trött och ännu mer förkyld :/

Pass med Jennie Liljefors


Avslutningen på dagen var Kirtan med Raghunath. Det kan beskrivas som meditation till musik. Faktiskt härligt att få ”sjunga” utan att bry sig om hur det låter.

RaghunathProfil
Bild lånad från Yogagames.org

Efter första dagen är vi trötta och hungriga – jag är vrålhungrig – och vi går till KÄK på Hornstull för att äta. Eftersom jag är förkyld får jag äta vad jag vill – det är en regel som jag kommer på just då 😉 Så inte så mycket Paleo i den middagen. Hamburgare med bröd, strips, en kall öl, och en milkshake…Men gott var det och mitt humör blev mycket bättre när jag slapp vara hungrig 😉 Tog sedan taxi till hotellet och stupade i säng.

Man kan äta utan bröd – men inte när man är förkyld 😉


På söndagen hade jag 5 pass inbokade men orkade bara med 2.

Först ut var Kundalini Rebirth med Guru Dharam. Lite jobbigt att eldandas med en tvärtäppt näsa…. Men ett härligt pass ändå. En av övningarna vi gjorde var att ”slänga bort allt gammalt” och faktiskt dök det upp saker från länge sedan som jag har slängt bort nu. Låter väldigt flummigt  men det spelar ingen roll – så länge det fungerar 😉

ProfilGuru(1)
Bild lånad från Yogagames.org

Gick sedan på ännu ett pass med Raghunath – Sacred Sangha. Också en form av meditation med sång, mantra och berättelser.

Sedan kände jag att jag inte orkade mer så jag käkade lunch. En pytteliten veganlunch för 145 spänn! Riktigt god – men jag hade kunnat äta dubbelt så mycket…

Låg sedan på en soffa och vilade mig till de andra var klara med sina pass och vi kunde åka hemåt.

Trött…


Landade hemma tvärtäppt i näsan och vrålhungrig så maken gick iväg och köpte nässpray och en pizza. Den bästa alla hjärtans dag presenten jag hade kunnat få 😉

2 reaktioner till “Yogagames

  1. Åh, nej! Trist med förkylningen!!! Klart man måste få äta hamburgare med bröd om man är täppt i näsan. ☺️
    Hoppas att du kurerat dig nu!
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s