Ett sötare blod


Jag har precis läst boken ”Ett sötare blod” av författaren Ann Fernholm.

Den rekommenderas varmt – säg till så kan du få låna min.

Här ser du ett klipp när Ann pratar om sin bok – i klippet pratar de en del om dieter och det är jag inte så mycket för. Men att minska på socker och snabba kolhydrater är nog bara sunt – och att inte vara så förskräckligt rädd för fett.

Omslag-illustration_jpg1

Jag är ju en riktig ”sockerråtta” och kan inte bara äta lite – börjar jag så är det ”kört”. Samma med bröd och pasta. Äter jag dock Paleo under en period så är jag inte ens sugen på socker/snabba kolhydrater – MEN så kommer nåt kalas eller annan festlighet – och tar jag bara 1 bulle så fortsätter jag sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s