Slappardag


Igår var en riktig slappardag. Det är skönt att ha sådana dagar ibland – när man inte har något alls inplanerat – och kan skrota runt i mysbyxor.

Jag hann med lite städning mellan allt slappande 😉

Sedan åkte vi en vända till Gävle och passade på att äta den godaste pizzan. Tunn botten, lagom med ost och fräscha råvaror. Aktern & Fören är ett av mina favoritställen och vill du inte äta pizza så finns det sallad eller pasta också 😉

  
Innan pizzan stannade vid till i Valbo och köpte oss en våg 😀
Jag har alltid varit totalt ointresserad av min vikt men råkade väga mig på gymmet sist..och fick en chock. Trodde först att det var fel på vågen – men vår nyinköpta våg visade samma resultat. Ja nu har vi en våg…

2 reaktioner till “Slappardag

  1. Åh, pizzan!!!
    Jag upptäckte samma sak i går, då vi bytte batteri i vågen (den har inte funkat på många veckor) och jag hamnade på nytt rekord. Tråkigt! Från och med i dag är det jag som kör med Lifesum igen.
    Dreglar lite på din pizzabild och tuggar i mig ett par dadelchokladbollar…
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s