Välkommen 2016


Om jag tittar tillbaka på 2015 så var det två stora sorgliga händelser som jag helst velat vara utan.

Men det var många bra saker som hände också – vi flyttade – och vi reste mycket, bland annat till Thailand, New York, Öland och Tällberg. Vi genomförde många roliga motionslopp och vi var på många konserter.

IMG_2634

De flesta lopp var ingen lätt match, jag hade tränat för dåligt och var allmänt sliten. På senhösten var jag fruktansvärt trött och gick till doktorn för kontroll. Antagligen kom allt ikapp från året som gått – men även från min egen diagnos för 3 år sedan – som jag i princip inte bearbetat.

Efter att jag tagit tag i träningen igen känner jag mig mycket piggare och ser fram emot att 2016 ska bli ett jättebra år.

Jag hoppas att alla får vara friska, att vi får uppleva härliga resor, utmanande lopp, bra konserter, god mat, lagom återhämtning, glädje och lycka. Att våra barn får göra saker som de tycker om att göra och att de får jobba med det de tycker är roligt.

Nästa år när jag summerar 2016 så hoppas jag att det blir precis så ❤

 

3 reaktioner till “Välkommen 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s