Planerar veckans träning


Det är roligt att träna igen och det finns många pass att välja mellan. Jag tänker därför att jag måste göra en planering varje vecka så att jag vet hur jag ska träna. Det bästa är om det går att passa in med något pass. Jag har väldigt svårt att motivera mig när jag ska hitta på egna övningar i gymmet. Dessutom lyssnar jag på hjärnan när den lurar mig att jag är trött. Går jag på pass så biter jag ihop lite mer.

Veckan ser ut som följer:

Måndag: BodyCombat 60 min

Tisdag: Easyline 30 min + CXworx 3o min

Onsdag: Gym eller skridskor

Torsdag: Vila

Fredag: Gym

Lördag: BodyPump 60 min

Söndag: Ska ev. testa BodyAttack 60 min för första gången

 

 

 

4 reaktioner till “Planerar veckans träning

 1. Oj, vilken lista! Går det bra?! Jag gillar också att veckoplanera träningen i början av veckan. Just nu kör jag mycket trainer hemma och stakmaskin på jobbet. Inväntar självklart skidspår, gärna på Storsjön.
  Ska ni åka något lopp i Vasaloppsveckan i år?
  Kram och god fortsättning

  1. Ja än så länge går det bra 😉 Nä vi skippar vasaloppet i år…Blev lite less förra året då vi inte fick till det med vallning av skidorna på träningarna :/ God fortsättning! Kram

   1. Jag vann ju plats till Tjejvasan, åker om formen känns bra. I DSG har jag premiär’at på Storsjön. Blir så avundsjuk på er som bor nära Storsjön och Högbo, men jag åker dit så ofta jag kan ändå.
    Kram!

   2. Ja du verkar ju vara en riktig turgumma när det gäller att vinna startplatser 😉 Ja jag är faktiskt väldigt nöjd över att bo i Sandviken och ha nära till många fina ställen 😉 Vi ska eventuellt åka skridskor på Storsjön någon dag. Ha det fint! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s